Hozzávalók:
ruccola, dió, körte, kecskesajt, dió olaj, fehér balzsamecet
A ruccolát megmostam, megszárítottam. A diót mozsárban darabosra törtem, a körtét kicsumáztam, negyedekre, majd cikkekre vágtam. Az egészet egy tálba belepakoltam, rámorzsoltam a kecskesajtot, meglocsoltam dió olajjal és balzsamecettel és már kész is. Frissen tálaltam.
Mennyiségeket direkt nem írok, mivel csak úgy, érzésre megy minden. Sok ruccola, 1-2 körte (a ruccola mennyiségétől függően), fél csomag kecskesajt (nem tudom, hány dekás...) és egy marék dió.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuTZM9z_8w7C16lyw6uRWW86P6NWZGvitUXuJEngmS4x-Z_C0jOza8CAjU7WgByMS6AqLJduLZRnCM0bFeC8uTt2xiq5K2cdBVHkwefju5FJ4sOjPJIcwKjfRG1ClpK535bnxtwqzyGck/s320/Ruccola+sal%C3%A1ta+k%C3%B6rt%C3%A9vel,+di%C3%B3val+%C3%A9s+kecskesajttal+002.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTLw0mpM7JdjPhWuWpiBIcXSeacTEJC5z64CbWlViQw9crcN1uvZyosNqCqbffTZG1huZ1-QcxfDOrD66z21zBCa9QtRBJMvzAyI-FIMCPDrzVMW-zMyubxWdHLoGLF9xr_QXy-C_YZ5w/s320/Ruccola+sal%C3%A1ta+k%C3%B6rt%C3%A9vel,+di%C3%B3val+%C3%A9s+kecskesajttal+003.jpg)
2 megjegyzés:
Hű, de jó, még egy rukkolás kaja! :)
Nem rég kaptam rá, nagyon szeretem az izét.
Már fel sem rakom az újabbakat, pedig egytől-egyig nagyon finomak :)
Imádom, mindig tartok belőle itthon. De figyelni kell, hogy milyet vesz az ember, nem mindegyiknek van finom, erős íze.
Megjegyzés küldése