2011. április 5., kedd

100.

Tegnaptól 100 hűséges követője van az oldalamnak :)
Tudom, hogy ennél többen olvasnak több-kevesebb rendszerességgel, de az a tény, hogy "hivatalosan" már száz olvasóm van, nagyon jól esik :)

Köszönöm!

Mivel a számláló az utolsó egy hétben már gyorsabban pörgött, készültem egy kis ajándékkal. 
Bocsássátok meg, hogy nem saját készítésű, és még csak nem is nagy dolgokat válogattam össze, de a távolság bizony nagy, ennek megfelelően a postaköltség is simán a duplája lehet annak, mint amennyit az egész ér. És akkor még mindig ott van a magyar posta, mint rizikó faktor :(


Játékra invitállak, kedves Olvasóm!

Kérlek, hagyj ehhez a bejegyzéshez egy megjegyzést, amiben megírod, hogy melyik receptem tetszik a legjobban, melyik ételt kóstolnád meg szívesen. Ha névtelenként jelentkezel be, kérlek írd az üzenetbe a nevedet és küldj egy email is (sydneygasztro kukac gmail pont com), hogy később egyértelműen be tudjalak azonosítani.

A játék az a képen látható ajándékokért folyik:


A Donna Hay magazin legutolsó (februári, azaz nyári) száma. Azért választottam ezt, mert szerintem az egyik legszínvonalasabb ausztrál gasztromagazin és a nyári számában sok recept van, amit hamarosan otthon is ki lehet próbálni;
A Wedding Cakes magazin legutolsó száma, csodaszép esküvői torták képeivel - ötletadónak és gyönyörködni;
Egy tábla Shiraz-zal ízesített étcsokoládé, ha már magát a bort, mely az egyik legnépszerűbb ausztrál fajta, nem tudom elküldeni;
És egy zacskó kesudió. A makadámdió sokkal ozzisabb, de azokat időnként avasnak érzem, így a küldését nem kockáztatom meg. Én imádom a kesudiót, remélem, hogy a nyertes is így van vele.

A játék jövő hét keddig, vagyis április 12-éig tart. Az eredményt másnap, vagyis 13-án fogom közzétenni.

Játékra fel!

21 megjegyzés:

Mimi írta...

Gratulálok a 100. követődhöz! Az én egyik kedvencem, amit biztos, hogy ki is fogok próbálni a Parmezános csirkemell ropogós prosciuttoval :)

Zs. írta...

Szintén gratulálok!
Töltött gombafejeket készítettem már a te recepted szerint, de a fagylaltreceptekkel is szemezem...

Unknown írta...

Csak hogy ne legyen igazad :D Már 101 követőd van ;)

Ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan elérted ezt a számot!

Én csak akkor akarom megkóstolni a receptjeid, ha Te főzöd. De ezt már mondtam. :D Tudom, az én bajom. :)

tutora írta...

Szia!

Már jó ideje követlek (bár nem tartozom a hivatalos 101 közé).

Én a fagyikkal szemezek - azt hiszem, a kókuszos lesz az első, amit kipróbálok. Már csak a melegnek kell jönnie!! =)

Erzsébet írta...

Gratulálok a sok olvasóhoz! És való igaz, ennél is biztos sokkal többen olvasnak (én is köztük) rendszeresen. Engem is mint az előttem szólót a fagyiaid fogtak meg, nyáron ki kell próbálnom valamelyiket. De a mézes mustáros bébirépád is fantasztikusan nyálcsorgató.

NyJudit írta...

szia, gratulálok! Nem fogsz meglepődni: a banános -csokis reggeli szelet a kedvenc receptem Tőled :), de a zabkása is bejött.

Vera írta...

Na, ha tudtam volna akkor nem fizetek elő a Donna Hay magazinra... :)

Ez nagyon szép ajándék, egy vagyonba fog kerülni a szállítás... (sokat rendelek onnan és horror a postai költség..) úgyhogy valóban nagyon nagy lelkű vagy.

B. Gabi írta...

Szia! Gratulálok a népszerűsödéshez! Egyszerű lélek vagyok, nekem a paleo forró csoki a kedvencem, főleg a kép miatt, Zsebi annyira jóízűen issza, hogy mindannyiszor rákívánok, ahányszor látom :)

Smika írta...

Bár nem követlek publikusan, de a Te gasztroblogod az egyik nagy kedvencem :)
Nagyon tetszik a sok paleo recept. Nyáron mindenképen kipróbálok párat a fagyik közül :)
És amit már elmentettem magamnak az a szaloncukor. Alig várom, hogy karácsony legyen és meglepjem vele magamat és az egész családot :)

Graulálok a sok olvasóhoz és további jó blogolást! ;)

Üdv. K.

Ibolya írta...

Szia Alexandra! Ez aztán a nehéz feladat! Hosszasan tudnám sorolni, melyik ételt kóstolnám meg szívesen. Annál is inkább, mert a paleo elv közel áll hozzám, másrészt laktózérzékeny vagyok, így ezeket az ételeket abszolút nekem találták ki. A mentol ízét imádom, a teától a csokiig, ezért a mentolos-csokis angol krém nem maradhat ki a listámról. De a reform almás pite és a gesztenyés muffin is nagyon vonzó. A saláták - pl. a rucola saláta dinnyével és fetával - is kiválóak.
Gratulálok a blogodhoz, remélem, a jövőben is megörvendeztetsz bennünket hasonló ínyencségekkel!

Üdvözlettel: Ibolya

Névtelen írta...

Szia!
Én nem vagyok rendszeres olvasó, nemrég találtalak:) Én legszívesebben a kenguru prosciuttot kóstolnám meg fügével és kéksajttal, ahogy te tálalod.
Azért kezdtelek el olvasni, mert élnek Sydneyben rokonaim de a gasztronómiáról nem beszélnek túl sokat, csak hogy náluk minden földi jó kapható. Legutóbb mikor hazajöttek körülírták a ,,lime"-ot, mert azt hitték, hogy azt sem ismerjük:) Mondtam, hogy ennyire még SZ-SZ-B megyében sem rossz a helyzetünk:)
Gratulálok a blogodhoz és a 2 gyönyörű csemetéhez! 101 olvasó:)
Kitti

Kri írta...

Én se vagyok hivatalos olvasó, de sokat vagyok itt. A fagyikat már próbáltam és isssteniek, legközelebb az After Eight csokilikőr a soros!
Üdv: Kriszta

Réka írta...

Gratulálok a 100-hoz! Én a fagyikat szeretném kipróbálni, de még várom a még jobb időt. ;)

Bojsy írta...

Nagyon jók a receptek, szinte kivétel nélkül! A répatortát már sokszor elkészítettem, nem lehet vele betelni :)
A sütőtök fagyit szeretném majd kipróbálni még!

fevi írta...

Szívből gratulálok a sikeredhez. Természetesen szívesen megkóstolnék bármit Tőled, és természetesen leginkább a helyszínen, nem máshol mint Ausztráliában, szívemnek oly kedves helyén. Csodás ajándékokat ajánlottál fel, már a fényképek láttán hevesebben ver a szívem. Az angol nyelvtanulásom számára valódi kikapcsolódás lenne ezekből a csodás magazinokból szemezgetni. Továbbra is sok sikert kívánok neked! szeretettel fevi

fevi írta...

Most látom, hogy végül csak a lényeget hagytam le. az Eszterházy tortádból most azonnal benyomnék egy 1-2 szeletet!

Ági írta...

Gratulálok, csak néhány hete találtam rá a blogodra, de azóta a kedvencem! A banános-málnás muffint már megsütöttem, és nagyon finom lett! Köszönöm!

JuditAu írta...

Gratulálok a 100-hoz! :)
Nekem a paleo dobos-torta a kedvencem, azt igazán szívesen megkóstolnám, szerintem fantasztikus, hogy egy ilyen nem annyira egyszerű receptet sikerült paleósra varázsolnod!
Na meg a fagyik... és most ez az After Eight csokilikőr??? Tényleg nehezet kérsz, hogy mondjunk egy kedvencet. :)

Névtelen írta...

Alexandra!
2 napja próbálok neked e-mailt írni, de visszajelzett a citromail és a vipmail is, hogy nem kaptad meg. Mit csináljak?
Előre is köszi
Kitti

Eszter írta...

Kedves Alexandra!

már jó ideje nézegetem a receptjeidet, nagyon tetszenek! még novemberben kezdtem kutakodni paleos mézeskalács ügyben, így találtam Rád. És nem mellesleg a Te recepted szerint csináltam, nagyon-nagyon jó lett. A fagyikat mindenképpen szeretném kipróbálni, na meg hát a Dobostorta és az Eszterházy torta!!! egyszerűen mesésen néznek ki!!!

Eszter

Gesztenye receptjei írta...

Gratulálok aszép számhoz, még sok olvasót kívánok:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...