2011. február 7., hétfő

Virtuális Libster Blog Ölelés

El vagyok halmozva a díjakkal, miközben el vagyok havazva a gyermekeimmel :)
Elnézést kérek mindazoktól, akik az elmúlt 3 hétben díjat küldtek nekem, én meg még egyet se továbbítottam, ezúttal pótolom.


Liebster Blog díjjal ajándékozott meg Foodafok, Márta, a Paleolihlet blog szerzője és Notte, a Ciao Bella blog írója. Nagyon köszönöm Nektek, igazán kedvesek vagytok! Jól esik a lelkemnek minden díj, minden hozzászólás, minden elismerés :)

Az én jelöltjeim:

Tudom-tudom, van, aki már megkapta ezt a díjat, és nem, nem haragszom, ha nem adjátok megint tovább, mert épp a napokban továbbítottátok. Én attól még szeretem a blogotokat :)

A díj szabályai a következők:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben,
(ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.)


Kaptam ám egy virtuális ölelést is - GasztroRéka lepett meg vele.

Szabály: 
Küldd tovább öt embernek, linkeld be a nevüket, és egy pár szóban írd le, hogy miért kedveled őket, a blogot, és küldesz egy virtuális ölelést.

Akiket szeretnék megölelni:

Réka, engedd meg, hogy viszonozzam az ölelést :) Virtuálisan már ismerjük egymást és remélem, hogy nyáron személyesen is találkozunk :) Rengeteg kedvességet kaptam tőled az elmúlt időszakban, nagyon köszönöm :)

Hellát, aki mostanság igencsak el van foglalva, hisz családjával nagyon bátor döntést hoztak. Már alig várom a beszámolóit a ködös Albionból! Hella, teljesen átérzem az izgatottságodat :)

Juditot is ölelem, akinek most nagyon kijár egy megnyugtató ölelés, miután pár napig a Yasi forgószelet kerülgették - vagy az forgolódott körülöttük? Mindenesetre kalandosan elmenekültek előle, aztán egy kicsit hosszadalmasabban haza is keveredtek.

Tünde sem maradhat ki, rájuk a brisbane-i árvíz hozta a frászt. Lehet, hogy azért nem lehet tartósítószermentes aszalt sárgabarackot kapni arrafelé, mert még mindig nem töltötték fel a polcokat?

(és végül szívesen megölelném azt, aki átugorna kivasalni azt a rengeteg ruhát, ami az elmúlt időszakban felhalmozódott...)

5 megjegyzés:

Csaszarok írta...

Koszi Alexandra,
Nagyon kedves, hogy ram gondoltal. A barck meg fejfajst okoz valoban, de 1 helyen volt 220-as tartositoszer nelkuli, de nem tetszett a szine mert nagyon sotetes-feketes arnyalata volt. Talan az igazi megoldas a sajat aszalo gep beszerzese lesz.
Ha talaltal valakit, aki kivasal nalad ide is elkuldheted, en azert nem vasalok, mert utallllllok. Nagyon ra kell hangolnom magam, hogy nekialljak:-(
Inkabb sutogetek es olvasom a blogodat:-)

Tunde

Unknown írta...

Kösziiiiiiiiiii! Te mindig tudod, hogy mikor kell egy jó szó, egy virtuális ölelés vagy egy bloggerdíj! :) Kifejezett érzéked van hozzá! Feldobtad a napom!

Maimoni írta...

Köszönöm szépen én is!:))

JuditAu írta...

Én is köszönöm! :))) Hát igen, rám is fér a kalandos, ciklonos hetünk után...

GasztroRéka írta...

Köszönöm!:) A freeblogot én sem szeretem. Rendszeresen lefagy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...