Tudom, Magyarországon épp nincs szezonja, de nálunk Sydneyben lassan beköszönt a tél. A hideg estéken, a kandallóban ropogó meleg tűz fényénél igazán jól esik egy finom forró csoki.
De kandalló nélkül is :)
Hogy milyen az igazi forró csoki?
Krémes, de se nem sűrű, se nem túl folyékony.
Nem könnyű ilyen forró csokit készíteni akkor, amikor nem használhatsz tejterméket és a sűrítéshez keményítőt.
Nem könnyű - de lehetséges :)
Az én családomnak nagyon ízlik ez a változat.
Hozzávalók 1 bögrényi adaghoz:
1 evőkanál 100 %-os kesudiókrém
1 púpozott teáskanál (cukrozatlan) holland kakaó
1-2 teáskanál édesítő (xilit, méz, stb)
kb. 2-2,5 dl forró víz
Olvasd tovább a Büfében :)
Tejérzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Glutén érzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Paleosoknak: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése