2012. november 30., péntek

Fahéjas mangóöntet

Valamelyik nap egy kicsit túlsütöttem az egyik piskótát. Nem volt rossz, nem égett meg, de túl száraz lett.
Ezzel az öntettel viszont fenséges volt! Olyan, mint annak idején a csokoládé öntet piskótával, kivéve, hogy ez nem csokis :)
Hihetetlen egyszerű, mert nem kell főzni, nem kell hozzá tojás, semmilyen sűrítő anyag. És nagyon finom!


Hozzávalók:

1 db érett, édes mangó
1 kis konzerv (280 ml) kókuszkrém
fahéj

A mangó húsát felkockázzuk, beledobjuk az aprítógépbe, megszórjuk fahéjjal. Pépesítjük és felöntjük annyi kókuszkrémmel, amivel elérjük a megfelelő állagot. Ha túl sűrű, adjunk hozzá vizet.

Jó étvágyat! :)

Tejérzékenyeknek:  Élvezd az ételt úgy, ahogy van. 
Glutén érzékenyeknek:  Élvezd az ételt úgy, ahogy van.  
Paleosoknak: 
Élvezd az ételt úgy, ahogy van. 

2 megjegyzés:

Muskátli Büfé írta...

Kókuszkrém. Konzerv. Ausztrália - nem H :)

Alexandra írta...

Mi a baj a kókuszkrémmel? Magyarországon is lehet kapni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...