Valamelyik nap egy kicsit túlsütöttem az egyik piskótát. Nem volt rossz, nem égett meg, de túl száraz lett.
Ezzel az öntettel viszont fenséges volt! Olyan, mint annak idején a csokoládé öntet piskótával, kivéve, hogy ez nem csokis :)
Hihetetlen egyszerű, mert nem kell főzni, nem kell hozzá tojás, semmilyen sűrítő anyag. És nagyon finom!
Hozzávalók:
1 db érett, édes mangó
1 kis konzerv (280 ml) kókuszkrém
fahéj
A mangó húsát felkockázzuk, beledobjuk az aprítógépbe, megszórjuk fahéjjal. Pépesítjük és felöntjük annyi kókuszkrémmel, amivel elérjük a megfelelő állagot. Ha túl sűrű, adjunk hozzá vizet.
Jó étvágyat! :)
Tejérzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Glutén érzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Paleosoknak: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
2012. november 30., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Kókuszkrém. Konzerv. Ausztrália - nem H :)
Mi a baj a kókuszkrémmel? Magyarországon is lehet kapni.
Megjegyzés küldése