2011. március 7., hétfő

Sült répa borssal és paprikával

Megint répa, másképp. Nagyon finom köret.

Hozzávalók:
1 kg bébirépa, hosszában félbe vágva
1 evőkanál piros paprika
pár tekerés cayenne-i bors (de lehet frissen őrölt fekete vagy színes bors is)
1 evőkanál olívaolaj

A sütőt  220 C fokra előmelegítjük és egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A répákat meglocsoljuk az olajjal, rászórjuk a fűszereket. Tepsibe rendezzük őket és kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.


Tejérzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Glutén érzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Paleosoknak: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...