Az alábbi salátához nagyon hasonlót már tettem fel itt, de ez a két recept remek példa arra, hogy egy kevéske módosításnak köszönhetően mennyire más ízvilágot kapunk. Ez is hús körete lett; kacsamellet sütöttem hozzá.
Hozzávalók:
rukkola
lilakáposzta
alma
mazsola (puha fajta, nem az összeaszott-féle)
szőlőmagolaj
almaecet
A káposztát és a kimagozott almát (héjastól) csíkokra vágtam és hozzádobtam a rukkolához. Rászórtam egy jó marék mazsolát, meglocsoltam almaecettel és szőlőmagolajjal.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGem8KZ_vd_PdH82x3J8ymWKwsnYEQEZIc6XXKfQU-nb_z-QfxYj5Ap38AE_MnxOw39cyTKL-8-Belr0TCoNA486E_jnDid3JnyA19XUy7j06qgpscnxQXYezIWYscEaiZsIhiG_LJlsI/s320/Rukkola+lilak%C3%A1poszta+alma+feny%C5%91mag+mazsola+sal%C3%A1ta+003+copy.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése