Hozzávalók
30 dkg aszalt sárgabarack
kókuszreszelék + valamennyi a forgatáshoz
2 evőkanál víz vagy rózsavíz
A sárgabarackot aprítógépbe tesszük és pár perc alatt apróra vágjuk. Hozzáadjuk a vizet vagy a rózsavizet, majd a kókuszreszeléket. Amikor szépen összeállt, egy teáskanálnyi adagból golyót formázunk és kókuszreszelékbe forgatjuk. Addig ismételjük a műveletet, amíg van a masszából.
Alternatívaként a tésztát ki is lehet nyújtani, kockákra vágni és úgy a reszelékbe forgatni.
Jó étvágyat!
Tejérzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Glutén érzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Paleosoknak: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Glutén érzékenyeknek: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
Paleosoknak: Élvezd az ételt úgy, ahogy van.
8 megjegyzés:
Fogyókúrázóknak: na gyorsan lapozz tovább. :)
Isteni finom lehet! Rögtön el is mentettem a receptet. :)
Egy kérdés: friss barackból dolgoztál? Mert az náluk még pár hónappal odább van. :)
@Pinkóci:
Nem számoltam ki a kalória tartalmát, de nem lehet vész4es. Fogyókúrázoknak inkább ezt, mint valami cukrosat vagy gluténeset.
@Isabella:
Nem, aszaltból :)
Látom, te is begolyóztál ;-)))))
@Anazar:
Őszintén szólva nem most csináltam, csak most tettem közzé...
Jól néz ki a mazsolás kókuszgolyód! :)
Ez tényleg egyszerű, gyors, könnyű és finom!
Nahát! Azt hittem, az csak dekorációként szolgált a képeken. :)
Megjegyzés küldése