A hűtőben volt még egy kevés juh joghurt, azt tettem a tálkák aljába. Szerintem az enyhén savanykás íz jól illett a gyümölcspéphez. Ennek a tetejére szórtam egy kis házi granolát.
A granola hozzávalói: zabpehely, napraforgómag, tökmag, mandula, dió, szezámmag, mazsola, aszalt ribizli, kókuszpehely, méz, répceolaj, fahéj
A magokat, aszaltgyümölcsöket egy kevés répceolajon, egy kevés méz, sok fahéj hozzáadásával megpirítom, és már kész is.
Tejérzékenyek, paleosok joghurt nélkül is nyugodtan fogyaszthatják. Mi csak a tehéntej termékeket kerüljük, a juh joghurt pedig bio volt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSOWmJVPKwCsN1G9P2QYNuTynzXcxmZRVhUELCZL8uRMIQ377E40erv6NPHjhny1mafalsGbqL_8xKFyN9SdpxFck-txhnOmQRfReoLVGDlyGlqKQ2hIBysmVsF9QBUwp5idutfic9kRM/s320/K%C3%B6rt%C3%A9s+ban%C3%A1nos+poh%C3%A1rdesszert+granit%C3%A1val+%C3%A9s+juh+joghurttal+005.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése