Hozzávalók:
ruccola, dió, körte, kecskesajt, dió olaj, fehér balzsamecet
A ruccolát megmostam, megszárítottam. A diót mozsárban darabosra törtem, a körtét kicsumáztam, negyedekre, majd cikkekre vágtam. Az egészet egy tálba belepakoltam, rámorzsoltam a kecskesajtot, meglocsoltam dió olajjal és balzsamecettel és már kész is. Frissen tálaltam.
Mennyiségeket direkt nem írok, mivel csak úgy, érzésre megy minden. Sok ruccola, 1-2 körte (a ruccola mennyiségétől függően), fél csomag kecskesajt (nem tudom, hány dekás...) és egy marék dió.


Hű, de jó, még egy rukkolás kaja! :)
VálaszTörlésNem rég kaptam rá, nagyon szeretem az izét.
Már fel sem rakom az újabbakat, pedig egytől-egyig nagyon finomak :)
VálaszTörlésImádom, mindig tartok belőle itthon. De figyelni kell, hogy milyet vesz az ember, nem mindegyiknek van finom, erős íze.