tag:blogger.com,1999:blog-4708415563752393570.post4035714750713746736..comments2024-03-18T09:50:02.210+11:00Comments on Alexandra Gasztroblogja Sydneyből: Házi készítésű kenhető olaj... avagy margarinAlexandrahttp://www.blogger.com/profile/04471034917614637149noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4708415563752393570.post-6598474818095301082012-11-15T09:51:19.404+11:002012-11-15T09:51:19.404+11:00@marisz57:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, ...@marisz57:<br /><br />Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a saját tyúkjaink tojják a tojásokat.<br />Próbáld meg úgy, hogy lágy tojást készítesz, és annak a tojássárgáját használod fel a majonézhez. Gondolom,hogy a majonézt is így csinálod és ha az sikerül, akkor ez is :)Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/04471034917614637149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4708415563752393570.post-75491508680940816762012-11-15T00:00:03.455+11:002012-11-15T00:00:03.455+11:00Csak a nyers tojássárgája nem tetszik a receptben....Csak a nyers tojássárgája nem tetszik a receptben. Kár, hogy kell bele.<br />Én a házi majonézt is főtt tojás sárgájával csinálom, akkor is, ha a főtt tojássárga egészségtelen, mert valamiért viszolygok a nyers tojástól.marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com